toplogo
Krøniken
20. Del 20
2006     dvd

folkene bag afsnittet
Beskrivelse:
Ida og Bo er flyttet ind hos Søren. Henrik er stadig i Ringsted, og selv om det ville glæde Ida, ønsker han ikke at komme hjem og fortsætte på Bella. Han udfordrer i tilgift sin farfar og mener, at Bella må følge med tiden.

Efter en tur til Marokko dukker Robert og Sara op i Bos liv igen, og Bo opdager, at Robert gemmer hash på hans værelse.

Midt under en løssluppen fest hos Søs og Palle vender Margrethe hjem fra et besøg hos Viggo i Ålborg, hvor hun har fået tilbudt en teaterrolle. Søs' afvisning af ideen får Margrethe til at minde sin mor om de teaterdrømme, hun selv blev bremset i som ung.

Efter festen borer Søren i årsagen til Eriks selvmord, og i hidsighed afslører Ida sandheden om Kaj Holgers medskyld, uvidende om at Bo overhører samtalen. Bo fortæller sin farmor sandheden, men Karin reagerer blot ved selv at påtage sig skylden for Eriks skæbne.
Bo må væk for at finde sig selv; han dropper gymnasiet og rejser med Sara til Indien. Også Søs må se sandheden i øjnene: Hun har levet sit liv på en løgn og forlader Palle.

Medvirkede:
Anette StøvelbækFrk. Toft 
Peter Hesse OvergaardFunder 
Christian MosbækKjeldsen 
Michael HasselflugBlomkvist 
Joy-Maria FrederiksenSally 
Martha Birgitte LarsenMargrethe 
Benjamin K. HasselflugBo 
Mikkel Hesseldahl KonyherHenrik 
Bodil LassenVera 
Lykke Sand MichelsenSara 
Nicolai Jandorf KlokRobert 
Jesper LohmannMogensen 
Lars HjortshøjFilialbestyreren 
Otto LeisnerTV-værten 
Anne Louise HassingIda Nørgaard 

Oversigt Søg Mærkedage Quiz Vidste du Danske film på TV Lokationer TV-serier,Tegnefilm,Julekalendere,Stumfilm Nyt i databasen Om danskefilm