Bedre tider
. 21/12-2023
105 min. Farve.

Beskrivelse
Da de tre brødre Oscar, Karl og Lukas ved et tilfælde opdager, at deres fars bageri står overfor konkurs og at deres familiebageri er truet af lukning, rykker de sammen for at redde familiens arv og deres fars eneste glæde efter deres mors død. Deres far – den evigt optimistiske arbejdshest Vagn har dog allerede en plan. Han vil gentage sin ungdoms succes, men i stedet for at lave verdens største romkugle, vil han slå rekorden for verdens største træstamme og på den måde tjene pengene hjem. Brødrene står klar til at hjælpe deres far, mens de uundgåeligt hver især bearbejder den sorg, det var at miste deres mor for et halvt årti siden…

Kilde: SF Studios
 


Iøvrigt:
Filmen er for en stor dels vedkommende optaget i Gribskov kommune. Der blev indspillet scener i blandt andet Milad Avaz’ egen hjemby Tisvilde, i Ramløse og sågar også i Ugeposten og Frederiksborg Amts Avis’ lokaler i Helsinge. (Kilde: Sjællandske Nyheder den 23. august 2023).

Iflg. artikel i Sjællandske Nyheder den 20. december 2023 er der optaget scener fra Ramløsehallen, Kvickly i Helsinge, Heaterhill, fra Havesalonen i Tisvildeleje og fra Ugepostens redaktion i Helsinge.