Preben Mortensen mindebog

27-4-1945   -   8-10-2011
Kære Preben, Tak fordi du var min ven. Vi kendte hinanden i mere end 50 år (som klassekamarater). Det kan jeg tænke tilage på med glæde. Kærlig hilsen Jørgen
Jørgen Dahl     Skrevet: 17/10-2011 klokken 20:59
Kære Preben. Tusind tak for mange gode indlæg og din fantastiske hjælp i forum. Du vil blive savnet her på siden. Æret være Prebens minde.
Charlotte     Skrevet: 14/10-2011 klokken 20:58
Selvom jeg vidste, du var syg, håbede jeg til det sidste på en anden udgang. At gå bort i så ung en alder synes nu dybt uretfærdigt. Farvel til en MEGA lydkapacitet og en venlig, behagelig og altid hjælpsom branchekammerat. Hvil i fred min ven. Du vil blive savnet af mange.
Steen Mortensen     Skrevet: 13/10-2011 klokken 12:08
Tak for alle dine indlæg, som jeg læste med stor interesse.Æret være dit minde.
Fru Jensen.     Skrevet: 11/10-2011 klokken 21:36
tak for din viden om danske film æret være hans minde mvh sara pedersen
ninne/sara pedersen     Skrevet: 10/10-2011 klokken 12:08
Døden er intet, døden er alt, død er det vi tænker, det der ikke bli´r fortalt. Døden kan vi ikke greje. Den overrasker os tit. Den tog pludselig et liv, det liv du troede var dit. Selvom vi ved den er der, ved vi ikke hvad den er. Pludselig træder den frem, og så er den der ikke mere. Død kan være sorg, død kan være frihed. Død er så forskellig der findes ingen lighed. Døden har en mening, død er utilgiveligt. Døden er sin egen, død er ikke frivilligt, død kan være lettelse, død kan medfører smerte. Død er en uendelighed der findes i dit hjerte. Død kan komme pludeseligt, død kan tage tid, død kan overraske, selv det mindeste individ. Mange frygter døden, med uendelige tanker, men værst er det for dem, hvis hjerte stadig banker. Hvil i fred min ven.
Tonni Hansen     Skrevet: 9/10-2011 klokken 22:44
Det gør meget ondt at høre, at Preben er gået bort. Han var en særdeles venlig og hjælpsom mand. Med hans utrolige viden om filmbranchen og filmteknik var han mig en stor hjælp under arbejdet med mine bøger om Lau Lauritzen. Der skal også lyde en tak til ham, som filmfan. Det var altid en fryd at købe en af de DVD udgivelser, som Preben har været med til at restaurere. Han kælede for detaljerne og fandt ofte sjældne billeder i arkiverne til ekstra materiale til glæde for os filmnørder.
Paw Kåre Pedersen     Skrevet: 9/10-2011 klokken 16:40
Kære Preben kendte dig ikke særligt godt, men vidste dog at du var meget aktiv her på siden og nød osse at læse dine indlæg og suge din viden til mig..æret være dit minde
mogens     Skrevet: 9/10-2011 klokken 15:42
tak for din store viden om danske film som du har været så venlig at dele med os andre. Ære vær din minde.
Line     Skrevet: 9/10-2011 klokken 12:48
Jeg er meget ked af, at læse, at Preben Mortensen ikke er blandt os længere. Preben var en ener, indenfor de gamle danske film, med hensyn til de fantastisk flotte dvd-udgivelser fra Palladium. Preben var jo også en flittig debattør i den danske filmdatabase Mangen en bruger har spurgt Preben om mange ting ang. film, skuespillere og filmfolk, gennem tiden. Jeg har også selv spurgt Preben om nogle ting ang. film og skuespillere gennem tiden. Og Preben, du har altid svaret velvilligt på spørgsmålene fra os brugere. Preben, Jeg er overbevist om, at alle andre brugere,i den danske filmdatabase, er enige med mig, når jeg skriver, at vi brugere er dig evigt taknemmelig, og vil sige dig tusind tak for de svar, du har givet på de mange forskellige spørgsmål gennem tiden. Du vil blive stærkt savnet i den danske filmdatabase. Hvil i fred, Preben. Mine tanker går til din familie. Æret være Preben Mortensens minde.
Jan Pedersen     Skrevet: 9/10-2011 klokken 11:00
Kære Preben, tak for alt - Æret være Prebens minde. Det er jeg frygtelig ked af at høre - Det er ikke længe siden jeg skrev med ham via mail. - Han var altid så sød & hjælpsom, Preben opmuntrede mig i mine tråde & mails - en fantastisk personlighed. Håbede ellers han ville vinde kampen mod kræften. Mine tanker går til Prebens familie.
Henriette Nilsson     Skrevet: 8/10-2011 klokken 22:35
Sig det er løgn, det passer ikke - Preben dog, det kan du ikke være bekendt. Preben havde altid mange fine informationer om sin tid som tonemester og han fortalte her på danskefilm-forum altid på en levende og begavet måde om de gode gamle dage, og han var bare altid høflig og super nice i debatten, og han havde en god tone - en meget sympatisk mand. Han kom med rigtig mange fine svar, når vi spurgte om den og den Palladium-film snart ville udkomme på dvd, den mand havde vitterlig forstand på tingene, og han ville meget gerne fortælle om de film, som han var ved at klargøre til dvd-udgivelse for Palladium. Når nu Preben har været syg, så er der jo ikke noget at sige til, at der ikke er kommet nogen gamle danske film på dvd fra Palladium i lang tid - jeg håber at der hos Ulla Hansen hos Palladium er en afløser for Preben, så vi igen snart får gamle danske film på dvd fra det klart bedste selskab i landet, deres dvd-film så altid fantastiske ud, og Preben lagde sig altid i selen, for at få filmene udsendt, så flotte som muligt - han var meget dygtig. Mine tanker går til hans nærmeste familie og venner - hvil i fred, Preben
Jacob Thomsen     Skrevet: 8/10-2011 klokken 21:42
Kære Preben. Tak for det rigtig gode venskab. Du var en herlig debattør på denne sides forum. En personlighed jeg med stor sorg kommer til at savne. Ære være dit minde
Christian Drost     Skrevet: 8/10-2011 klokken 19:40
tak for din store viden om dansk film
Patrick     Skrevet: 8/10-2011 klokken 19:37
kære Preben. tak for venskabet, tak for det du gav, tak for alt
Alex     Skrevet: 8/10-2011 klokken 19:16
Tak for alt den fantastisk lyd du har været med til at give dansk film Ære Være Dit Minde.
Andreas Ulnits Fabild     Skrevet: 8/10-2011 klokken 18:43
Hvil i fred Preben Mortensen, 1945 - 2011.
Dennis Pedersen     Skrevet: 8/10-2011 klokken 16:22